Restauranger

Våra lokal hyresgäster hälsar dig välkommen 

Restaurang Sjöpärla  Erbjuder ett brett utbud av mat såväl middag, lunch, a la carte och pizza.    Sickla strand 64, tel: 08-716 47 48.

Yummy Sushi.  En nyrenoverad sushi restaurang som ligger på Sickla Strand 88.             Här serverar vi massa god mat,  glass och kaffe. Håll er uppdaterade på olika erbjudanden och annat intressant!  yummysushi .nu  08-716 56 09  Facebook.com/YummySushiSickla    Vi på Yummy Sushi önskar er alla varmt välkomna!

 

Lilla Sicklakliniken på Sickla Strand 67 

Kliniken är ett koncept, en plats för både kropp och själ.  Öppnade sina dörrar för de första kunderna 2 januari 2006. Vi som arbetar här är alla terapeuter med lång yrkeserfarenhet.  Behöver Du någon att prata med? Kerstin är vår Samtalsterapeut. Har Du fysiska problem, så har vi Thobias, som är kiropraktor, Ing-Marie som är Massageterapeut, Kinesiolog och Reikihealer, samt Emma som är Thaiyoga-och Ayurvedisk massör. Eva arbetar med huden, hon är dipl. hudterapeut. För fotvård vänder Du dig till Halina.    Välkomna!   www.lillasicklakliniken.se