Felanmälan för medlemmar, hyres- och lokalhyresgäster

Teknisk förvaltning och fastighetsskötsel

Fastighetsägarna ansvarar för teknisk förvaltning och fastighetsskötsel i Brf Sicklahus. Felanmälan gör du genom att skicka ett mejl till kundservice@fastighetsagarna.se. Du kan också anmäla ditt ärende på Fastighetsägarnas hemsida.

Vill du felanmäla via telefon, når du Fastighetsägarna på nummer: 08-617 76 00. Kontoret är öppet måndag–torsdag kl. 07–17 och fredag kl. 07–16.

Felanmälan kan även göras i Fastighetsägarnas boendeapp där du beskriver ditt ärende och där du kan ladda upp en bild. Sedan kan du följa status på ärendet i appen tills det är löst. Ladda ner appen genom att söka på Boendeappen Avy i Google Play eller App Store.

Akut felanmälan efter kontorstid

Har du en akut felanmälan efter kontorstid eller på helger och röda dagar, kontakta jouren på 08-657 64 50. Med akuta ärenden avses en situation där fara föreligger att felet orsakar större skada om det inte åtgärdas så snabbt som möjligt. OBS! Att kalla ut Jouren kostar extra. Tänk på att om det är något som är ditt ansvar som lägenhetsinnehavare så får du stå för kostnaden. 

På föreningens hemsida finns tips på vad du själv kan åtgärda vid exempelvis stopp i avlopp, byta säkring etc. Här hittar du instruktioner för hur du går tillväga 

Ekonomisk förvaltning

HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning. Du kan vända dig till dem om du har frågor gällande: 

  • ekonomi
  • andrahandsuthyrningar
  • parkeringsplatser
  • överlåtelser/ försäljning av bostad
  • beställning av nyckelbrickor
  • uppgifter till porttelefon
  • panter
  • avgifter
  • hyror

Mejl: service.stockholm@hsb.se. Telefon: 010-442 11 00. Öppettiderna är måndag till fredag kl. 08.00-16.30. Torsdagar är det öppet till kl. 18.00. Du kan också använda HSB kontaktformulär. 

Mitt HSB är ett inloggat läge på hsb.se där du har tillgång till det mesta som rör ditt boende som avier, betalningshistorik, avtal och bostadsinformation. Här kan du som medlem lägga in ditt telefonnummer och mejladress så att fastighetsförvaltaren och föreningens styrelse lättare kan nå dig. Logga in på Mitt HSB

Uthyrning av lokaler och förråd

Intresseanmälning för att hyra lokaler och förråd görs via mejl till styrelsen@sicklahus.se.