INFORMATION OM UNDERHÅLLSPLAN OCH STÖRRE PROJEKT

INFORMATION FRÅN BRF SICKLAHUS

Till medlemmarna i Brf Sicklahus                                          November 2021

Styrelsen vill informera om pågående större projekt och andra aktuella frågor, däribland ekonomi. Det har därför delats ut informationsblad. Här följer delar av den text som delats ut till samtliga brevlådor.

Som framgår är det mycket på gång – inte minst åtgärder för att rusta upp och framtidssäkra våra fastigheter. Vi vill göra er delaktiga i allt det som nu händer och hoppas att ni, förutom att läsa det nyhetsbrev som delades ut i november till alla medlemmar i deras brevlådor. Det arrangerades också informationsmöten vid tre tillfällen i slutet av november. hade du inte möjlighet att medverka så rekommenderar vi er att läsa nyhetsbrevet.

UNDERHÅLLSPLAN OCH STÖRRE PROJEKT

Arbetet med föreningens underhållsplan är i full fart. Under våren och sommaren utfördes omfattande besiktningar som visar att behovet av åtgärder är stort. Något som i och för sig inte kommer som en överraskning med tanke på husens ålder. Styrelsen arbetar med att ta fram en detaljerad planering för när reparationer och renoveringar ska utföras, och hur de ska finansieras. Strävan är att samordna de större projekten så långt det är möjligt och lämpligt. Arbetena kommer att ske i etapper, med start våren 2022, och preliminärt pågå under de närmast tre åren. Mer detaljer beskrivs i detta infobrev och kommer att lämnas på informationsmöten.