Nyttja föreningslokalen under fasad- och balkongrenoveringen

Till boende på Sickla strand 70 till 86 Nacka februari 2024

På Sickla Strand 29 finns en föreningslokal som du som medlem i Brf Sicklahus har tillgång till. Här finns ett samlingsrum, pentry och toalett. Föreningslokalen sköts och förvaltas av Sicklasjöns Bollklubb.

I samband med fasad- och balkongrenoveringen kan vissa arbeten vara mer störande än andra och det kan då vara besvärande att vistas i lägenheten. Därför erbjuds boende att nyttja föreningslokalen under dagtid mellan 8 – 16.

Det kan exempelvis vara för att läsa, arbeta med egen dator eller mindre hantverk eller dylikt. Var och en får anpassa sin sysselsättning, så att flera boende kan samtidigt nyttja lokalen. Var och en får även städa av efter sig när de lämnar lokalen.

Dörren är utrustad med en egen porttelefon. Mejla till sicklasjonsbk@ownit.nu och skriv ditt A-nummer från din blipp samt ditt namn och mobilnummer så får ni tillträde till lokalen under dagtid mellan 8 – 16.

För mer information finns kontaktuppgifter på dörren till föreningslokalen.

Övrig information; Föreningslokalen är en bokningsbar träfflokal som boende i bostadsrättsföreningen kan boka/hyra för diverse sammankomster. För hyra av samlingslokalen kontakta Rosanna på 073-563 19 06

Med vänliga hälsningar     

Styrelsen för Brf Sicklahus                       och                Sicklasjöns BK