Nyhetsbrev februari – mars 2021

Här kommer ett nyhetsbrev där vi i styrelsen vill informera om det som ska hända det närmaste året och vara till hjälp för er medlemmar. Tips och information på sådant som kan bidra till ett trivsammare boende.

Klicka på länken så kan du läsa hela nyhetsbrevet, som delas ut på söndag den 28 feb till alla hushåll.

Cykelställ och krokar i cykelrummen

Det pågår en i februari och mars upprustning av cykelrummen för att skapa mer plats för cyklar.

Samtidigt inventerar vi om det kan skapas flera inomhusplatser för cyklar.

Mer information kommer.

Som det tidigare har informerats är entréförråden på Sickla Strand till för barnvagnar, rullatorer, rullstolar och i mån av plats för cyklar.

Inga andra personliga tillhörigheter ska förvaras där. Vi ber alla att ta bort sina personliga tillhörigheter som exempelvis takboxar, skidor, ved, grillar, tändvätska pulkor, etc.

Stamspolning

Under vecka 10 till 13 kommer stammarna i alla lägenheter och lokaler att renspolas.

Start 8 mars och pågå till den 31 mars.

Det är både köks- och badrumsavloppen som ska rensas. Utförs för att underhålla avloppsledningarna och eliminera att det blir stopp i avloppen.

Varje enskild lägenhet kommer att aviseras minst tre arbetsdagar i förväg.

Där ni får mer information om hur det ska ske och instruktioner, om ni inte kan vara hemma när arbetet ska utförs i er lägenhet. Arbetet utförs av företaget INTERSPOL AB.

I samband med stamspolningen kommer stammarnas skick att undersökas. Ska ge ett underlag när det är behov av exempelvis stambyten, renovering etc.När underlaget är klart återkommer vi med mer information till berörda lägenheter.